Gegő Géza energiaelmélete

Az elméleten alapuló "Elsődleges Új Energia" kutatócsoport létrehozása “Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.” (Albert Einstein)

Tisztelt érdeklődő !

 
MOST ITT IS BEJELENTEM, HOGY AZ ENERGIA MEGMARADÁS TÖRVÉNYT MÁR TUDOM CÁFOLNI ! MEGCÁFOLOM!

 

(abejelentés  részemről már eredetileg 2011. december 5-én megtörtént   Orbán Viktor Miniszterelnök Úr,  Facebook oldalon )

Elősszőr így jelentettem be a Facebookon, azért mert arra gondoltam, hogy lesz jelentkező aki segít a hivatalos bejelentés megtételére de sajnos eddig nem lett segítőm.

" (B Gegő Géza, 2011. december 12., 9:14 )

 

Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

 (A bejelentésem eredeti időpontja: 2011. december 5-n történt de azt csak a Facebook csapata tudja,hogy melyik órában,ott van náluk!!!! Mert a bejelentésem után eltüntette minden írásom,minden oldalról,sajnos.)

 

 A természettudomány nem a nagy politikai hatáskörébe tartozik??

 Az viszont,hogy egy új elméletet bevezessenek az energia termelésben már politikai,kormányzat elhatározás hatáskörébe tartozik,szerintem.

 

"Miniszterelnök Úr arról beszélt,hogy nincs még olyan tankönyv amiben a biztos megoldás le van írva,most kell meg írni,kitalálni az új és jó megoldásokat." ez érvényes az energia termelésre is.

Lehet,hogy már a nagy tudású akadémikus urak is tudják bonyolult berendezésekkel,nagy iskolai tanulmányokat igénylő, az energia megmarás törvényével ellentétben energia termelés technológiáját .Én egy műszaki szakmunkás tudásának szintjéhez igazodva tudom elmondani,megértetni már!!A nagyhatalmak eltüntetnek mindent,mindenkit aki ezzel a nyilvánosságot tájékoztatni akarja ezt mondják akiket a MTA soraiba nem tűrnek meg (pl.Egely György.t ) .

 

Kérdésem mikor és hol lehet ez ellen tenni ,hogy nyíltat lehessen már az elavult - energia megmaradás - törvényről beszélni,a cáfolatát hivatalosan bejelenteni??

Én a kis tudássommal,de sok munkám eredményeként MOST BEJELENTEM,hogy 2011.12.03. 03:47' elméletem átgondolása után, 2011.12.03. 15:40' készített tervrajzom alapján az energia megmaradásának törvényét megcáfolom !!(a bejelentése részemről már eredetileg 2011. december 5-n megtörtént  az  Orbán Viktor Miniszterelnök Úr,  Facebook oldalon .)de az akkori  írásaim eltüntették már az oldalakról,sajnos!!)

Matematikai,fizikai nyelven is leírható már.(Az Én elméletem megértéséhez nem kell semmilyen diploma mert elegendő egy műszaki szakmunkás tudása.) !!!

 

 Tisztelettel

Gegő Géza
állt.gép.tech."

 

Tehát aki olvasta az írásom és a szervezéshez ért az tudhat, tud segíteni abban, hogy egy kutató csoportot tudjak alapítani " Elsődleges új energia kutatócsoport " címmel amely már hivatalos és jogi háttérrel is rendelkezik.

 
Rohanó világunkban már nem is vizsgáljuk a kereket, ingát (elsődleges energiákat), mert azt gondoljuk, hogy már minden tulajdonságát ismerjük, mindent tudunk róluk!

Most a több tucat cáfolatom egyikét közre adom, ki lehet számolni miért és mikor áll, állhat meg (ha megáll egyáltalán a gravitáció hatására) az inga, ha a felemelés után elengedjük

a lendítő súlyt.

Igaz, hogy ez nem olyan változást hoz majd, mint annak idején az "Eötvös inga "!

 

 

Ez csak a legegyszerűbb  inga ami azért már jó a "tabu" törvény cáfolatára. (Szerintem.) Ha másra nem is jó, de egy ingás órát elláthat energiával, rugó, súlyok vagy más energiák helyett. Sajnos már kimentek a divatból a csodálatos ingás órák.

Én a tulnyomásos közzeggel foglalkoztam komolyabban és azzal sikerült megvalósítható szerkezetet terveznem amely meg cáfolja a törvényt.

Nem rég a gyerekkori kísérletem megvalósítását gondoltam át az elméletem szerint. Számításaim és tervrajzaim alapján eredményes, megvalósítható egy generátor hajtása is. Azért nem olyan egyszerűen mint gyermekfejjel gondoltam, mert a tengelykapcsoló helyett egy egységet te...Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 3
Heti: 5
Havi: 57
Össz.: 20 665

Látogatottság növelés
Oldal: Nyílt levelem az elméletemről
Gegő Géza energiaelmélete - © 2008 - 2019 - gegoenergiaelmelete.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »